Președintele Klaus Iohannis a transmis, azi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj video de Ziua Națională a României, spunând că, în prag de Centenar, este un bun prilej ca românii să reflecte la cum vor să arate țara lor.

“Dragi români, astăzi este ziua noastră națională, zi în care cu toții, oriunde ne-am afla, ne sărbătorim patria. În 1918, românii au trăit emoția reîntregirii. De atunci, 1 Decembrie reprezintă idealul nostru ca națiune de a fi liberi și uniți într-o Românie prosperă, condusă de politicieni responsabili și integri. Acum în prag de Centenar este un bun prilej să reflectăm la cum vrem să arate țara noastră. Numai împreună, implicați și determinați, vom reuși să construim o Românie puternică și respectată în Europa și în lume”, a transmis Klaus Iohannis, într-o înregistrare postată pe pagina sa de Facebook.

Președintele își încheie mesajul cu tradiționala urare “La mulți ani, români! La mulți ani, România!”.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/1-decembrie-mesajul-presedintelui-de-ziua-nationala-a-romaniei-44676.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/1-decembrie-mesajul-presedintelui-de-ziua-nationala-a-romaniei-44676-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv