Trei oameni au murit după o greșeală făcută de un tânăr de 19 ani. Alfred „Freidy” Dome, un tânăr din satul Țipari, comuna Sintea Mare, s-a stins în această dimineață pe patul de spital în urma gravelor traumatisme pe care le-a suferit în accidentul care a avut loc aseară pe drumul DN 79 Arad – Oradea.

Potrivit specialarad.ro, băiatul s-a născut în 24 august 1998, iar anul trecut, odată cu împlinirea majoratului, părinții săi i-au făcut cadou o mașină: un Ford Focus gri. Evident, adolescentul era foarte încântat de cadoul primit, fără a se gândi cineva că în acea mașină, după un an și câteva luni, o întreagă familie se va spulbera: tatăl lui Freidy a murit pe loc în urma accidentului de aseară, Freidy s-a stins în această dimineață, iar mama lui este în stare gravă pe un pat din spital. O altă femeie în vârstă de 66 de ani din Țipari a murit și ea în urma accidentului.

Aseară,  Freidy a încercat să depășească o coloană de mașini în condiții de vizibilitate redusă, noapte și ploaie, dar și carosabil umed. Depășirea a fost fatală, adolescentul conducându-și autoturismul sub roțile unui TIR și implicit pe el și pe tatăl său spre moarte.

Potrivit sursei citate, în luna ianuarie a acestui an, „Freidy” s-a făcut vinovat de un alt accident, în Arad, atunci când a lovit un autoturism de lux, Mercedes S 550. Alfred nu se afla la volanul Fordului său ci conducea un autoturism Kia. Martorii de la accidentul de atunci spun că a condus cu viteză. Tot cu viteză a condus și aseară.

Prietenii săi sunt șocați și scriu mesaje de condoleanțe pe facebook, iubita lui Freidy, rudele acestuia, cei care l-au cunoscut pe el, pe tatăl lui, pe mama sa, pe femeia care a decedat în accident, cu toții sunt cutremurați.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-cumplit-un-tanar-de-19-ani-a-sfarsit-dupa-o-depasire-periculoasa-in-accident-i-a-murit-si-tatal-mama-in-stare-grava-44690.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-cumplit-un-tanar-de-19-ani-a-sfarsit-dupa-o-depasire-periculoasa-in-accident-i-a-murit-si-tatal-mama-in-stare-grava-44690-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv