Un fan aflat în tribune a întrebat-o pe simpatica rusoaică dacă acceptă să se căsătorească cu el, iar reacția acesteia a fost mai mult decât haioasă.


„Maria, te căsătorești cu mine?”, s-a auzit din public, chiar în momentul în care tenismena se pregătea să servească. Fără să stea prea mult pe gânduri, jucătoarea a zâmbit, s-a uitat spre public și i-a răspuns „Poate”. 

Maria Sharapova a jucat contra Caglei Buyukakcay într-un turneu demonstrativ de tenis din Istanbul, Turica. Părinții Mariei Șarapova s-au mutat în 1986 din Gomel, Rusia, în Siberia, după accidentul nuclear de la Cernobîl. După un an, au ajuns la Niagan, Rusia.

La vârsta de 7 ani, tânăra Maria se mută împreună cu tatăl ei, Iuri Șarapov, la Brandenton, în Florida (SUA), unde se înscrie la Academia de Tenis a lui Nick Bollettieri. Mama ei, Yelena nu a putut să meargă cu ei imediat din cauza neobținerii vizei, ajungând în SUA câțiva ani mai târziu.

În 2002 familia Șarapov a cumpărat o casă la Manhattan Beach, California, o suburbie a orașului Los Angeles, dar Maria locuiește în majoritatea timpului tot la Bradenton, Florida, unde se antrenează.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSport
Un fan aflat în tribune a întrebat-o pe simpatica rusoaică dacă acceptă să se căsătorească cu el, iar reacția acesteia a fost mai mult decât haioasă. „Maria, te căsătorești cu mine?”, s-a auzit din public, chiar în momentul în care tenismena se pregătea să servească. Fără să stea prea mult...

Preluat de la EVZ