Moment emoționant la festivitățile organizate în Parcul 1 Decembrie din Oradea, cu prilejul Zilei Naționale.

După discursul prefectului, care a dat citire mesajului premierului Tudose, militarul Adrian Pal a cerut voie reprezentantului Guvernului în teritoriu să își ceară iubita, pe numele ei Minodora Maria Tărău, în căsătorie, scrie Observator.tv.

“Vreau să depun jurământul iubirii”, a spus el.

Prefectul a încuviințat, după care tânărul a îngenuncheat, iar fata a izbucnit în plâns. De altfel, inclusiv cei din public au fost mișcați de gestul tânărului.

Ambii au 24 de ani și sunt din Oradea. Ei au povestit presei locale că s-au cunoscut în liceu. Au fost colegi în clasa a noua, la Liceul Teoretic Lucian Blaga, după care nu s-au mai văzut vreme de 7 ani. “Acum suntem împreună de 2 ani și 8 luni”, a spus Adrian.

Adrian Pal este sublocotenent încadrat la Centrul Județean Militar Bihor, iar Minodora Maria Tărău este psiholog. Aceștia au mai spus că încă nu au stabilit data nunții.

Sursa foto: Observator.tv

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/emotie-la-parada-de-ziua-nationala-un-militar-si-a-cerut-iubita-in-casatorie-44683.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/emotie-la-parada-de-ziua-nationala-un-militar-si-a-cerut-iubita-in-casatorie-44683-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv