Persoanele au fost observate joi, 30 noiembrie a.c., pe strada Platanilor din municipiu, în timp ce transportau o geantă și un rucsac. La vederea echipajului de jandarmi, hoții au avut un comportament agitat și au încercat să se îndepărteze, ceea ce i-a făcut suspecți în ochii oamenilor legii.  


”Jandarmii le-au solicitat celor doi să își decline identitatea și să precizeze ce obiecte au asupra lor. Inițial, au menționat că în bagaje transportă bere, că nu sunt din municipiul Timișoara și că nu au documente de legitimare. Existând suspiciuni asupra acestora, jandarmii au procedat la controlul bagajelor. Au fost găsite două colete cu numele unei societăți de curierat și articole noi de îmbrăcăminte și încălțăminte.  Persoanele depistate, bărbați cu vârsta de 21 și 23 de ani, au menționat, la început, că au găsit bunurile într-un tomberon însă apoi au recunoscut că le-au sustras dintr-un autoturism”, transmite purtătoarea de cuvânt a jandarmilor.Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală și i-au condus pe cei doi bărbați la secția de poliție pentru continuarea cercetărilor.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Persoanele au fost observate joi, 30 noiembrie a.c., pe strada Platanilor din municipiu, în timp ce transportau o geantă și un rucsac. La vederea echipajului de jandarmi, hoții au avut un comportament agitat și au încercat să se îndepărteze, ceea ce i-a făcut suspecți în ochii oamenilor legii.   ”Jandarmii...

Preluat de la EVZ