Scandalul a pornit din cauza unui conflict, cel mai probabil iscat din cauza consumului excesiv de alcool. Cei doi agresori,  unul de 43 de ani și altul de 56 de ani, și-au amenințat victima cu un topor și un cuțit, potrivit ziarului Adevărul.


„În urma unui conflict spontan, cei doi l-au ameninţat cu un topor şi cu un cuţit pe un bărbat, în incinta barului. De asemenea, bărbaţii au provocat distrugeri mobilierului din incinta barului, lovind cu toporul într-o masă şi, ulterior, au urmărit persoana vătămată la autoturismul în care se refugiase, spărgând geamurile şi deteriorând elemente din caroseria autovehiculului respectiv”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.Agresorii au fost reținuți timp de 24 de ore și sunt anchetaţi pentru ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, mai scris sursa citată. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Scandalul a pornit din cauza unui conflict, cel mai probabil iscat din cauza consumului excesiv de alcool. Cei doi agresori,  unul de 43 de ani și altul de 56 de ani, și-au amenințat victima cu un topor și un cuțit, potrivit ziarului Adevărul. „În urma unui conflict spontan, cei doi...

Preluat de la EVZ