Într-un interviu acordat România TV, Victor Ponta a comentat dezvăluirile făcute de EvZ în serialul “Operațiunea Noi suntem Statul”, dar și cele ale lui Sebastian Ghiță, privind întâlnirile dintre Laura Codruța Kovesi, George Maior, Florian Coldea, Gabriel Oprea, Sebastian Ghiță și Liviu Dragnea în locații ale SRI sau în altă parte. Fostul prim-ministru a spus că aceste întâlniri au existat, și cele din vie și cele de la Pomana Porcului, adăugând că după fiecare sărbătoare de 1 decembrie erau invitați de George Maior, fostul șef al SRI. 


În contradicție totală cu cele afirmate de Laura Codruța Kovesi, care a spus că a fost prezentă la întâlniri cu oameni politici în calitate oficială. Victor Ponta a dat peste cap apărarea șefei DNA susținând că aceste întâlniri “erau normale și aveau rol de socializare”, adică fără să aibă o încărcătură oficială. Este încă o dezvăluire a fostului premier, el fiind cel care a povestit prima dată despre întâlnirea din via lui Sebastian Ghiță: 

“Prima dată în viața mea, când m-an întâlnit cu doamna Kovesi într-un mod informal, nu vorbesc de evenimente, a fost la domnul Ghiță, nu acasă. Nu știu dacă o mai are acum, avea o podgorie între Ploiești și Mizil. Acolo m-am întâlnit prima dată cu doamna Kovesi în 2011”Răspunzând la întrebarea reporterului România TV de ce Liviu Dragnea și Laura Codruța Kovesi au negat aceste întâlniri, Victor Ponta a spus că cei doi nu au negat! “Mai departe de ce unii se rușinează sau nu, dar mai ales de ce unii au ajuns să se lupte acum cu ce făceau atunci este o chestiune pe care nu mi se pare că trebuie să mă întrebați pe mine. E problema lor!”

Anterior, într-o declarație publică, fostul prim ministru spuse: 

“Kovesi a spus că să nu aibă nimeni relaţii cu oameni politici, dar mergea la cină. Kovesi a mai fost la alte întâlniri private cu oameni politici. Nu mă apuc să vorbesc. Au mai fost şi alţi oameni politici amici cu doamna Kovesi în afară de Oprea şi Ghiţă. Cam toţi cu care a fost prietenă acum au dosare penale”, a tunat Ponta.

Declarațiile lui Victor Ponta sunt foarte importante întrucât vă reamintim că potrivit informațiilor pe care le-am publicat săptămâna viitoare Comisia de Control a SRI urmează să ceară audierea lui George Maior, Florian Coldea și Liviu Dragnea. 

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialNoi suntem Statul!
Într-un interviu acordat România TV, Victor Ponta a comentat dezvăluirile făcute de EvZ în serialul 'Operațiunea Noi suntem Statul', dar și cele ale lui Sebastian Ghiță, privind întâlnirile dintre Laura Codruța Kovesi, George Maior, Florian Coldea, Gabriel Oprea, Sebastian Ghiță și Liviu Dragnea în locații ale SRI sau în altă parte....

Preluat de la EVZ