Este tragedie fără margini într-o familie din Râmnicu Sărat. Diana Buzăianu, o tânără în vârstă de 18 ani, care avea permis de conducere de numai câteva luni, a murit după ce a intrat cu mașina într-un stâlp.

Vineri noapte, în jurul orei 03.00, tânăra ar fi plecat de la o petrecere. Era singură în mașină în momentul producerii tragediei.

Diana se deplasa pe drumul județean 202 din direcția Râmnicu Sărat către comuna Râmnicelu, când, într-o curbă, a pierdut controlul direcției, a părăsit carosabilul și s-a lovit puternic de un stâlp, decedând pe loc. Impactul i-a fost fatal.

„Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că tânăra în vârstă de 18 ani a condus un autoturism dinspre Râmnicu Sărat, iar la o curbă la stânga a intrat în coliziune cu un stâlp, în urma impactului rezultând decesul acesteia”, a declarat, agentul șef Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

Diana Buzăianu era elevă a liceului Alexandru Vlahuță din Râmicu Sărat. La aflarea veștii, prietenii și apropiații au trăit un șoc. Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe contul de Facebook al tinerei care abia obținuse permisul de conducere. „Ai plecat mult prea devreme dintre noi. Doar 18 ani și o viață înainte. (…) O fetiță gingașă și plină de viață!”, a scris Georgiana, o prietenă apropiată. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/drama-o-tanara-de-18-ani-cu-permis-de-cateva-luni-a-murit-in-timp-ce-se-intorcea-de-la-o-petrecere-44718.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/drama-o-tanara-de-18-ani-cu-permis-de-cateva-luni-a-murit-in-timp-ce-se-intorcea-de-la-o-petrecere-44718-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv