La sfârșitul lunii octombrie, Bugetul.ro vă prezenta ce pensie are soția lui Ion Iliescu, Nina. Spre deosebire de doamna Iliescu, fostul șef de stat are venituri impresionante.

BOMBA ZILEI! De ce NU a participat Ion Iliescu la parada militară. Abia acum s-a aflat MOTIVUL

În anul 2016, presa din țara noastră dezvăluia că Ion Iliescu încasează o pensie de 3.916 lei. Totuși, aceștia nu sunt singurii bani pe care fostul șef de stat îi primește lunar.

Acesta mai beneficiază și de o indemnizație, dat fiind că a ocupat funcția supremă în stat, în valoare de 5.331 de lei. Venitul total al acestuia este de 9.247 de lei pe lună.

Ion Iliescu, foarte afectat de moartea marii actriţe Stela Popescu


De ce a lipsit Ion Iliescu de la parada de 1 Decembrie

Ion Iliescu, fostul președinte al României, a fost marele absent de la parada militară care a avut loc la Arcul de Triump. Este pentru prima dată când fostul şef de stat nu participă şi lipsa acestuia a ridicat semne de întrebare.
 

Cea care a lămurit situația misteriosă este nimeni alta decât soția lui Ion Iliescu. Ea le-a mărturisit jurnaliștilor de la România TV că fostul președinte are niște probleme minore de sănătate. Nina susţine că fostul preşedinte a suferit recent o entorsă, lucru care l-a împiedicat să participe la eveniment.

Printre cei prezenți în tribuna oficială s-au numărat șeful statului, Klaus Iohannis, foștii președinți Traian Băsescu și Emil Constantinescu, premierul Mihai Tudose, ministrul Apărării, Mihai Fifor, ministrul de Interne, Carmen Dan, procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, procurorul general Augustin Lazăr, președintele CCR, Valer Dorneanu, Avocatul Poporului, Victor Ciorbea, reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat la București, lideri de partide, reprezentanți ai Armatei, veterani. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
La sfârșitul lunii octombrie, Bugetul.ro vă prezenta ce pensie are soția lui Ion Iliescu, Nina. Spre deosebire de doamna Iliescu, fostul șef de stat are venituri impresionante. BOMBA ZILEI! De ce NU a participat Ion Iliescu la parada militară. Abia acum s-a aflat MOTIVUL În anul 2016, presa din țara noastră...

Preluat de la EVZ