Un agent de poliție a reușit să blocheze căderea unei autoutilitare care se afla în balans pe o balustradă de protecție după ce se răsturnase pe un pod situat pe o autostradă din Marea Britanie, informează BBC News online.

Șoferul autoutilitarei se afla încă blocat în vehicul în momentul sosirii agentului de poliție Martin Willis la locul accidentului, pe Autostrada A1(M), între localitățile Aberford și Bramham, în apropierea orașului Leeds.

Vehiculul se răsturnase și se afla pe balustrada de oțel, în balans, riscând că cadă de pe podul rutier de la înălțimea de opt-zece metri.

Agentul de poliție a ținut vehiculul cu mâna, acționând ca o contragreutate pentru a-l opri să cadă.

“Nu pot descrie bucuria pe care am simțit-o la venirea echipelor de urgență”, a declarat agentul de poliție Martin Willis, pentru publicația The Examiner, explicând că a ținut mașina aproximativ 15 minute, dar a simțit acest interval ca fiind mult mai lung.

Șoferul autoutilitarei este spitalizat în stare gravă, dar nu prezintă risc vital.

Intervenția agentului de poliție a fost lăudată de colegi și de public. “Meritați o medalie, domnule polițist!”, a transmis un bărbat pe o rețea de socializare online.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/politist-laudat-in-marea-britanie-dupa-ce-a-oprit-caderea-unei-autoutilitare-de-pe-un-pod-foto-44713.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/politist-laudat-in-marea-britanie-dupa-ce-a-oprit-caderea-unei-autoutilitare-de-pe-un-pod-foto-44713-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv