Scene șocante petrecute în fața Guvernului, la protestul împotriva amplasării Târgului de Crăciun la Piața Victoriei.

Mulți dintre ei au transmis live, pe Facebook, momente de la proteste. La un moment dat, unul dintre cei care transmiteu pe rețelele de socializare l-a întrebat pe un bătrân ce părere are despre ce se întâmplă în Piață. Omul în vârstă i-a răspuns că se pi** pe cei care protestează, inclusiv pe el, pe individul care filma. 

„Comunistule, de ce vorbești așa, nesimțitule?”, a fost replica protestatarului, care s-a ținut scai după bătrân, filmându-l în timp ce îl înjura, scrie bugetul.ro.

Bătrânul a apărut ulterior într-un filmuleț postat de jurnalistul Mălin Bot, pe YouTube. Vedem un protestatar încătușat de jandarmi, iar bătrânul este plin de sânge.

Cel mai probabil protestatarul l-a lovit pe bătrân, după ce acesta din urmă i-a dat telefonul pe jos.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/proteste-in-capitala-un-batran-umplut-de-sange-dupa-ce-a-injurat-protestatarii-comunistule-de-ce-vorbesti-asa-44709.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/proteste-in-capitala-un-batran-umplut-de-sange-dupa-ce-a-injurat-protestatarii-comunistule-de-ce-vorbesti-asa-44709-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv