UPDATE 12:20 – Pacientul pe care medicii credeau că l-au salvat, a murit. “Forţele de intervenţie au reuşit recuperarea acestuia în viaţă. După recuperare, a fost predat cu semne vitale medicilor prezenţi la faţa locului pentru acordarea primului ajutor medical. În momentul preluării bărbatului de către personalul medical de la UPU el prezenta traumatisme la membrele inferioare”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea. Pompierii au intervenit după ce un pacient a căzut duminică dimineață de la etajul patru al Spitalului Județean Vâlcea.

Bărbatul, în vârstă de 68 de ani, s-a prăbușit pe podul dintre două corpuri de clădire ale spitalului, unde de altfel a și rămas blocat până când a primit primele îngrijiri. Din fericire, bărbatul a scăpat cu viață, anunță Antena 3.

Pompierii au fost nevoiți să intervină și au avut parte de o operațiune dramatică de salvare. Angajații ISU au reușit să îl coboare de la înălțime pe pacientul care avea răni grave la picioare. Pacientul se află acum în afara oricărui pericol.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
UPDATE 12:20 - Pacientul pe care medicii credeau că l-au salvat, a murit. 'Forţele de intervenţie au reuşit recuperarea acestuia în viaţă. După recuperare, a fost predat cu semne vitale medicilor prezenţi la faţa locului pentru acordarea primului ajutor medical. În momentul preluării bărbatului de către personalul medical de la UPU...

Preluat de la EVZ