Locuiește în zona Dristor și îi place să umble pe străzi, să interacționeze cu oameni și să aibă un dialog. Unora le cere o țigară, cu alții se ceartă, iar din această cauză e privit curios.

Cine este bătrânul bătut la protestele de la Piaţa Victoriei? Lovit de propaganda murdară după ce a fost lovit cu pumnul

Jurnalistul Ovidiu Zară a completat portretul făcut pentru EVZ de fosta colegă a bătrânului, consemnând pe pagina lui de facebook: ” E un om doct, foarte simpatic, slobod la gură, cam chefliu și iubitor de dame și trăiește dintr-o pensie de cacao (uneori se mai duce pe la George Mihăiță la bar să mai primească o bere moca, ori mai vinde câte o revistă/carte sau vreun obiect din casă pentru a-și cumpăra de mâncare). Pe nea Nicu îl cunosc personal din Centrul Istoric, de mulți ani…”


Poliția Capitalei a comunicat că nu are datele de identitate ale bătrânului deoarece acesta nu a depus
plângere. Și nici Jandarmeria nu a dat vreun comunicat. Astfel, s-a ajuns la manipularea pe rețeaua de
socializare facebook cu bâtrânul șef securist, care i-a provocat pe protestatari.

În fond, nu pe protestatai i-a provocat bătrânul Turbe, ci pe un bărbat care-l filma când vorbea cu
jandarmii și i-a pus o întrebare care pe el l-a agasat. Cel care l-a lovit pe pensionar și-a devoalat singur identitatea pe facebook, postând filmările incidentului și comentariile de rigoare. Se numește Sandi Matei, are peste 40 de ani, și participă zi de zi la manifestările din Piața Victoriei. Dacă pumnul lui i-ar fi produs o leziune gravă la cap bătrânului Nicolae Turbe, abia atunci Parchetul și Poliția s-ar fi sesizat din oficiu.


Loading…

rootstireaActualitate/Esential
Locuiește în zona Dristor și îi place să umble pe străzi, să interacționeze cu oameni și să aibă un dialog. Unora le cere o țigară, cu alții se ceartă, iar din această cauză e privit curios. Cine este bătrânul bătut la protestele de la Piaţa Victoriei? Lovit de propaganda murdară...

Preluat de la EVZ