„ M-a scuipat, m-a injurat. Nu vreau sa ma victimizez. Și-a scos ghiozdanul, a vrut sa-mi dea cu el in cap, ghiozdanul era foarte greu. Mi-a sarit telefonul din mana. Recunoasc că l-am lovit,  imi pare rau, a fost o reactie barbateasca. Jandarmii m-au agresat, m-au apasat pe rinichi„, a mărturisit protestatarul bătăuș.

CE LOZINCĂ l-a iritat pe bătrânul BĂTUT în Piața Victoriei. În seara asta a POVESTIT tot ceea ce s-a întâmplat!

Nicolae Tiurbe nu  vrut sa mearga la spital și nici nu a făcut declarații la poliție. Așa că, protestatarul agresiv s-a ales cu o amendă de 1000 pentru injurii si acte de violenta. „Nu am recunoscut faptele. Eu am negat anumite aspecte din procesul verbal si daca o sa dati imaginile astea in care se vede clar ce s-a întâmplat, o să vedeți cum stau lucrurile„, a mărturisit Sandi Matei.


Nicolae Tiurbe, bătrânul bătut de un protestatar în Piața Victoriei, a vorbit și el în această seara  despre adevărata sa poveste. Acesta a povestit, pas cu pas, ce s-a întâmpla vineri și a devoalat care este lozinca protestatarilor care l-a iritat cel mai tare.

Reamintim că informațiile despre bătrânul prezent la protestul de vineri din Piața Victoriei – atunci când Primăria Capitalei și-a trimis angajații să instaleze Târgul de Crăciun – au stârnit o adevărată furtună și au deschis o nouă Cutie a Pandorei. La scurtă vreme după incidentul de vineri – bătrânul a fost lovit de un protestatar, cel din urmă motivând faptul că omul l-a jignit – au apărut o serie de informații, controversate, dar pe surse, cum că bătrânul agresat este fost șef de Securitate și că, la protest, și-ar fi pierdut stația prin care dădea informații.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
„ M-a scuipat, m-a injurat. Nu vreau sa ma victimizez. Și-a scos ghiozdanul, a vrut sa-mi dea cu el in cap, ghiozdanul era foarte greu. Mi-a sarit telefonul din mana. Recunoasc că l-am lovit,  imi pare rau, a fost o reactie barbateasca. Jandarmii m-au agresat, m-au apasat pe rinichi„,...

Preluat de la EVZ