Pe raza comunei Drânceni din Vaslui se află vama Albiţa, iar suma reprezintă amenzile aplicate cetăţenilor străini, unele dintre ele vechi de 15 ani.


Primarul comunei Drânceni, citat de radioul public, susţine că e vorba doar de 900 de mii de lei, pe raza căreia se află vama Albiţa, reprezintă suma pe care primăria o are de recuperat din amenzile date străinilor care tranzitează zona, mai cu seamă Drumul European 581.


Fiind cetăţeni din alte ţări, precum Rusia, Ucraina sau Belarus, autorităţile locale de la Drânceni spun că nu au găsit încă o soluţie de recuperare a acestor bani.

Situaţia datează de ani de zile şi, în lipsa unor norme care să îi oblige pe şoferii străini contravenienţi să îşi achite amenzile, autorităţile locale pierd sume considerabile.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialEconomie
Pe raza comunei Drânceni din Vaslui se află vama Albiţa, iar suma reprezintă amenzile aplicate cetăţenilor străini, unele dintre ele vechi de 15 ani. Primarul comunei Drânceni, citat de radioul public, susţine că e vorba doar de 900 de mii de lei, pe raza căreia se află vama Albiţa, reprezintă...

Preluat de la EVZ