Excepție a făcut Iran, chiar dacă echipa națională s-a calificat la turneul final, iar televiziunea de stat precizase că va difuza gala. Astfel, milioanele de fani iranieni nu au putut afla în timp real în ce grupă a fost repartizată naționala lor, motivul fiind unul greu de imaginat pentru occidentali.


IRIB, televiziunea care trebuia să difuzeze gala, a decis întreruperea transmisiei în momentul în care și-a făcut apariția rusoaica Maria Komandnaya, cea care a prezentat gala alături de fostul golgheter al Cupei Mondiale din 1986, englezul Gary Lineker.


Iranienii au fost extrem de deranjați de modul în care Maria a fost îmbrăcată și în locul galei au redifuzat un interviu cu Luis Figo. În Iran s-a aflat mai târziu că naționala țării va evolua în Grupa B, alături de Portugalia, Spania și Maroc.

Același lucru s-a întâmplat înaintea Campionatului Mondial din 2014, atunci când în locul rusoaicei s-a aflat Fernanda Lima. Decolteul fotomodelului i-a iritat serios atunci pe iranieni, care au atacat-o dur pe Fernanda Lima pe rețelele de socializare.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSport
Excepție a făcut Iran, chiar dacă echipa națională s-a calificat la turneul final, iar televiziunea de stat precizase că va difuza gala. Astfel, milioanele de fani iranieni nu au putut afla în timp real în ce grupă a fost repartizată naționala lor, motivul fiind unul greu de imaginat pentru...

Preluat de la EVZ