Cercetările Planetei Roşii au fost până în prezent cele mai costisitoare dar şi cele mai dificile, iar toată această “aventură” i-a costat pe cei de la Agentia Spatiala Americana  peste  2,5 miliarde de dolari.


Astăzi avem parte de o nouă descoperire explicată de Scott C. Waring: ”Această bilă de metal este perfect sferică, aproximativ de mărimea unei mingi de softball. Ghiciţi cam ce-ar putea fi! Ea are aceeaşi mărime ca a unei ghiulele de tun. A fost descoperită prin WhatsUpTheSky37 a youtube. Acest proiectil se găseşte la suprafaţă, unde erau clădiri şi alte structuri. Fragmentele unei civilizaţii care au trăit odinioară pe Marte.
Eu cred că aceste ghiulele şi încă foarte multe altele au fost trase deliberat pentru autodistrugerea atmosferei. Vreau să spun că a existat o ploaie, poate milioane de ghiulele de acest tip, suficiente pentru a distruge oxigenul din atmosfera lor, distrugând toată viaţa de pe planetă”, a  mai spus omul de ştiinţă.


O altă descoperire la fel de interesantă a fost o fotografie, realizată de rover-ul Curiosity pe Marte, pe 21 martie 2017, care a stârnit  numeroase controverse și semne de întrebare. Este vorba despre o presupusă urmă de picior uman pe Planeta Roşie.
Scott C Waring susține că este cât se poate de reală și ea este de pe Marte. Dar cum este posibilă o astfel de urmă pe Marte, pentru că în mod oficial, niciun om nu a pășit pe această planetă? Waring susține că este posibil ca această urmă să fie solidificată și o compară cu urmele de dinozauri, care se găsesc în prezent pe Terra.

Mai mult, Waring este convins de faptul că Marte a fost sau încă mai este locuită de ființe inteligente. În acest sens, este posibil ca aceste ființe să fi realizat această urmă de picior. Specialiștii NASA nu au comentat imaginea în cauză și din acest motiv încă planează numeroase semne de întrebare cu privire la originea amprentei misterioase de pe Marte.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Cercetările Planetei Roşii au fost până în prezent cele mai costisitoare dar şi cele mai dificile, iar toată această 'aventură' i-a costat pe cei de la Agentia Spatiala Americana  peste  2,5 miliarde de dolari. Astăzi avem parte de o nouă descoperire explicată de Scott C. Waring: ''Această bilă de metal...

Preluat de la EVZ