Diana Buzăianu, o tânără din Râmnicu Sărat, a avut parte de un sfârșit tragic, după ce a plecat de la o petrecere.

Aceasta se deplasa pe drumul județean 202 din direcția Râmnicu Sărat către comuna Râmnicelu, când, într-o curbă, a pierdut controlul direcției, a părăsit carosabilul și s-a lovit puternic de un stâlp, decedând pe loc.

Potrivit stiridebuzau.ro, cu o zi înainte de tragedie, tânăra postase pe contul său de Facebook poza actorului american Paul Walker, care a decedat pe 30 noiembrie 2013, în apropierea orașului Los Angeles, într-un accident rutier. Mașina în care se afla Paul Walker, un Porsche Carrera GT, s-a lovit de un stâlp, apoi de un copac, după ce șoferul a pierdut controlul volanului.

„Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit că tânăra în vârstă de 18 ani a condus un autoturism dinspre Râmnicu Sărat, iar la o curbă la stânga a intrat în coliziune cu un stâlp, în urma impactului rezultând decesul acesteia”, a declarat, agentul șef Mihai Drăghiciu de la Biroul de presă al IPJ Buzău.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/tragedie-o-tanara-romanca-de-18-ani-a-murit-la-fel-ca-idolul-ei-paul-walker-44737.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/tragedie-o-tanara-romanca-de-18-ani-a-murit-la-fel-ca-idolul-ei-paul-walker-44737-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv