Un pacient a căzut în această dimineață de la etajul patru al Spitalului Județean Vâlcea. Bărbatul în vârstă de 68 de ani s-a prăbușit pe podul dintre două corpuri de clădire ale spitalului, unde de altfel a și rămas blocat.

Pompierii au fost nevoiți să intervină și au avut parte de o operațiune dramatică de salvare. Angajații ISU au reușit să îl coboare de la înălțime pe pacientul care avea răni grave la picioare.

După mai bine de trei ore de la incident, timp în care salvatorii au efectuat manevre de resuscitare asupra victimei, bărbatul căzut de la etajul patru al Spitalului Județean Vâlcea a fost declarat decedat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/un-pacient-a-cazut-de-la-etajul-patru-al-unui-spital-barbatul-s-a-stins-din-viata-la-trei-ore-dupa-ce-fusese-salvat-44728.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/un-pacient-a-cazut-de-la-etajul-patru-al-unui-spital-barbatul-s-a-stins-din-viata-la-trei-ore-dupa-ce-fusese-salvat-44728-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv