Un bărbat eliberat din închisoare în urmă cu o lună, în urma recursului compensatoriu, a ajuns din nou după gratii. Suspectul, arestat pentru 30 de zile, și-a ucis cu sânge rece un consătean pentru o pungă de cafea.

Crimă oribilă a avut loc în satul Cetatea din comuna Frătești, județul Giurgiu. În urma unor neînțelegeri, bărbatul, proaspăt eliberat din închisoare unde executase o pedeapă pentru tentativă de omor, s-a gândit să resolve conflictul cu o lovitură de cuțit. L-a lovit de mai multe ori pe consăteanul său care, în urma rănilor suferite, a murit pe loc.

Scandalul pornise, se pare, de la o pungă de cafea, scrie giurgiuveanul.ro. Nenorocirea s-a petrecut sâmbătă seară, pe 2 decembrie. Autorul crimei ieșise de o lună din penitenciar, unde ispășea o pedeapsă pentru tentativă de omor. În prezent, el se află în arestul IPJ Giurgiu, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de omor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/crima-un-detinut-proaspat-eliberat-din-inchisoare-si-a-ucis-un-consatean-pentru-o-punga-de-cafea-44765.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/crima-un-detinut-proaspat-eliberat-din-inchisoare-si-a-ucis-un-consatean-pentru-o-punga-de-cafea-44765-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv