„Nu mă interesează cine va conduce FRF din 2018. Eu am club, le am pe ale mele, mă conectez la ale mele. Am și familie, trebuie să am grijă de ea. E o luptă între ei. Dar eu am spus ce președinte vreau. Și vă rog să dați titlu mare! Sau dacă nu, cenzurați-mă, ca pe vremea lui Ceaușescu. Dați ce am zis eu! E părerea mea! 18 echipe (n.r. în Liga 1), Divizia B, Divizia C făcute să crească. Nu sa ne diluăm, nu să ne reducem”.


Se simte nebăgat în seamăDupă aceste afirmații, „Regele” a continuat, devenind și mai furios. Fostul mare decar al Naționalei a mai spus că lucrurile s-au înrăutăţit după 1989. „Uitaţi ce aţi făcut aici (n.r. – noul stadion al Craiovei). Cum să producem fotbaliști cu sărăcie și cu stadioane vechi? Au trecut 27 de ani. 27 de ani. Mă întreb pentru ce a mai venit Revoluția… A venit să ne ducem în jos sau în sus? În ‚90 ziceau să ne dezvoltăm… Unde? În jos! Mai puține echipe, mai puțin fotbal… Nimic! Mai puţină susţinere a sportului în România. Dar eu zic, eu vorbesc. Dar sunt mic, sunt cenzurat. Nu mă bagă nimeni în seamă”, a tunat Gică Hagi.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
„Nu mă interesează cine va conduce FRF din 2018. Eu am club, le am pe ale mele, mă conectez la ale mele. Am și familie, trebuie să am grijă de ea. E o luptă între ei. Dar eu am spus ce președinte vreau. Și vă rog să dați titlu...

Preluat de la EVZ