„Nu susțin un miting de susținere. Altfel, cred că din moment ce eu consider că oamenii care nu împărtășesc aceleași opinii cu ale noastre au dreptul să-și spună punctul de vedere în mod liber, n-aș putea să cenzurez colegii mei în această opțiune. Dacă au nemulțumiri pot să o facă. Un miting de susținere mi se pare absolut inutil”, a spus Tăriceanu, luni seară, la Antena 3.


Șeful Alde a vorbit și despre legile justiției.  „Există o categorie numeroasă de cetățeni care nu sunt informați, dar care au auzit de pe rețelele de socializare că pachetul de legi aduce atingere independenței magistraților. E știrea care circulă frecvent.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Pot să înțeleg că oricine care au auzi acest lucru are motive de suspiciune. Nimeni însă din cei care au această atitudine nu se uită în profunzime. Există și a doua categoria, a unora din cei care fac parte din sistem și care nu vor să-și piardă puterea, influența, observând cu toții că avem o cariatură de stat de drept(…). Se opun cu afirmații de ordin general: se atacă independeța magistraților. Nu știm concret cu ce”, a mai spus Tăriceanu.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Nu susțin un miting de susținere. Altfel, cred că din moment ce eu consider că oamenii care nu împărtășesc aceleași opinii cu ale noastre au dreptul să-și spună punctul de vedere în mod liber, n-aș putea să cenzurez colegii mei în această opțiune. Dacă au nemulțumiri pot să o...

Preluat de la EVZ