Margareta le-a transmis un mesaj emoționant românilor, prin intermediul unui comunicat de presă, cu privire la trecerea în neființă a tatălui său.

Regele Mihai a murit!

„Români,

Țara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste nouă decenii, el a închinat României toate puterile, cu devotament și răbdare.  Am pierdut, ca voi toți, un părinte. O pierdere personală și o pierdere pentru întreaga Națiune. În aceste clipe grele, suntem uniți în suferința noastră.

Cu infinită iubire și principii puternice, Regele Mihai a înscris în cartea Neamului cea mai valoroasă pagină din istoria contemporană. 

Bunătatea și iertarea sa au învins toate relele secolului trecut. Înțelepciunea lui a asigurat continuitatea identității noastre, în momente de gravă abatere de la mersul firesc al țării. Regele nostru a fost o parte din fibra Statului român. Prin întreaga sa viață, tatăl meu a continuat legătura Familiei Regale cu națiunea română. Pentru ziua noastră de mâine, el ne-a dăruit ziua lui de astăzi.

Puțini oameni știu genealogia Regelui Mihai. Cine au fost străbunicii Majestății Sale

Începe un nou timp pentru Casa Regală a României. Cu aceleași principii și sentimente ca ale tatălui meu, voi continua să servesc interesele fundamentale ale poporul român. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a spus Regina Margareta, noua suverană a României. 

RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul morţii Regelui Mihai. Tot ce se ştia iniţial NU MAI ESTE VALABIL. Avem BREAKING NEWS! 


Regele Mihai I, fostul suveran al României, a murit marți la vârsta de 96 de ani la reședința din Elveția, a anunțat Casa Regală. Pe 8 noiembrie, Casa Regală anunța că Regele Mihai este ‘în stare de suferință’, alături de el fiind principesa Margareta și principele Radu, cu ocazia marii sărbători a Sfinților Mihail și Gavriil. Nu a fost organizat niciun eveniment cu ocazia zilei onomastice. La reședință s-au aflat angajații Casei Majestății Sale detașați în Elveția și maicile de la mănăstirile din România care îl asistau pe Rege. Cu o seară înainte, pe 7 noiembrie, un trimis al mitropolitului Europei Occidentale și Meridionale, Iosif, i-a dat Regelui Mihai Sfânta Împărtășanie.

Reacţia lui Iliescu după moartea Regelui Mihai. MESAJ SEC despre RELAŢIA dintre ei. News alert!


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Principesa Moștenitoare Margareta și principele Radu au ajuns pe 5 noiembrie în Elveția, după ce starea generală a fostului suveran se agravase și prezenta o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Margareta le-a transmis un mesaj emoționant românilor, prin intermediul unui comunicat de presă, cu privire la trecerea în neființă a tatălui său. Regele Mihai a murit! „Români, Țara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste nouă decenii, el a închinat României toate puterile, cu devotament și răbdare.  Am pierdut,...

Preluat de la EVZ