Actorul a plecat recent în Spania, unde a participat la un eveniment. „Stela a făcut parte, în mod firesc, din viața mea, din familia mea. Eram ca șoarecele și pisica, ne mai ciondaneam… Acum câteva zile eram undeva și mă tot uităm după ea. O așteptăm să vină. Mă tot întrebăm: oare nu mai intră? Teatrul trebuie să meargă mai departe, va merge mai departe!


Eram în Valencia, am intrat pe scenă, am spus un monolog, am făcut o ieșire falsă, m-am întors și mi-am adus aminte ce trebuia să spun: Stela Popescu! Mi-am dat seama că nu mai am cum să o prezint pe Stela niciodată”, a spus Arșinel la KanalD.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Arșinel a vorbit și despre ultima perioadă din viața actriței. „Se simțea mai obosită, se mobiliza foarte mult la scenă, făcea un lucru pe care nu l-am văzut de multe ori: a cerut un scaun în culise. Altădată era ca un vârtej, venea repede, pleca val-vârtej. S-a plâns că o lasă picioare! A făcut-o discret, nu se plângea niciodată ea! Ea mereu caută să facă de toate, era căutată de toată lumea”, a mărturisit Arșinel. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Actorul a plecat recent în Spania, unde a participat la un eveniment. „Stela a făcut parte, în mod firesc, din viața mea, din familia mea. Eram ca șoarecele și pisica, ne mai ciondaneam... Acum câteva zile eram undeva și mă tot uităm după ea. O așteptăm să vină. Mă...

Preluat de la EVZ