Pe data de 10 mai, frații Mămăligă au violat o femeie din Ealing, vestul Londrei, în propria locuință, după ce au legat-o. Apoi au bătut-o și i-au furat din casă banii și toate obiectele de valoare, relatează getwestlondon.co.uk, citat de stirile protv.


Potrivit anchetatorilor, Ovidiu și Andrei (foto) Mămăligă au intrat în vorbă cu victima de 40 de ani pe 10 mai, în jurul orei 7.30, în apropierea casei acesteia. Cei doi au plecat, dar s-a întors mai târziu și au vorbit din nou cu femeia, moment în care unul dintre frați a urmat-o în casă și i-a cerut să folosească toaleta.

Cei doi au atacat apoi victima, au legat-o cu o pereche de șireturi, după care au dezbrăcat-o și au violat-o. Frații au plecat apoi cu bani, bijuterii și telefoane mobile din casa victimei.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Detectivul inspector Tim Desai, cel care a condus ancheta, a declarat că cei doi cetățeni români reprezintă un „pericol imens pentru femei”.

„A fost un atac sexual teribil, comis de doi frați care reprezintă un pericol imens pentru femei și care trebuie să fie în spatele gratiilor”, a spus polițistul în fața Curții Coroanei din Isleworth.

După ce frații au părăsit scena, victima a apelat Poliția Metropolitană care a lansat o investigație. La fața locului au fost găsite probe ADN, iar fețele celor doi au fost recunoscute după înregistrările unor camere de supraveghere din zonă. Ambii au fost arestați în Wembley, pe 6 iunie, dar au negat acuzațiile aduse de poliție.

Detectivul inspector Desai a spus că este posibil să mai existe și alte victime ale celor doi români, care nu au raportat poliției de frică sau de rușine.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Pe data de 10 mai, frații Mămăligă au violat o femeie din Ealing, vestul Londrei, în propria locuință, după ce au legat-o. Apoi au bătut-o și i-au furat din casă banii și toate obiectele de valoare, relatează getwestlondon.co.uk, citat de stirile protv. Potrivit anchetatorilor, Ovidiu și Andrei (foto) Mămăligă au intrat...

Preluat de la EVZ