Floyd Mayweather l-a învins, în ultimul meci al carierei de profesionist, pe campionul din MMA, Conor McGregor.

Partida a fost îndelung contestată de cei care au considerat că este nedrept ca unul dintre cele mai vechi recorduri din box – 50 de meciuri fără înfrângere – să fie doborât la capătul unei partide care nu ar fi mai mult decât un antrenament cu public, împotriva unui neprofesionist care nu mai urcase niciodată în ringul de box.

Americanul a lansat propria ofensivă, din vacanța în valoare de două milioane de dolari pe care și-o petrece în China, fără să plătească vreun cent. La patru luni distanță față de lupta încheiată prin KO, sportivul de 40 de ani trimite săgeți către cel care a câștigat primele trei runde: “Toată lumea a contestat lupta Mayweather – McGregor? Vă spun eu adevărul: l-am cărat în spate pe McGregor și am făcut lupta să arate bine pentru voi toți”, a declarat americanul potrivit Daily Mail.

Mayweather s-a înfuriat după ce Oscar De La Hoya (deținător al dublei cetățenii americană și mexicană), retras în 2008, l-a provocat la un meci pe McGregor. Mayweather l-a numit pe De La Hoya “ipocrit” – mai scriu jurnaliștii britanici.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/mayweather-il-ataca-pe-mcgregor-la-patru-luni-dupa-cel-mai-controversat-meci-din-boxul-profesionist-44804.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/mayweather-il-ataca-pe-mcgregor-la-patru-luni-dupa-cel-mai-controversat-meci-din-boxul-profesionist-44804-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv