Astăzi (n.r.- marți), vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 8 grade, iar cele minime, în general, între -7 și 0 grade. În regiunile intracarpatice și la munte vor fi înnorări, iar local și temporar va mai ninge; excepție vor face zonele joase din Banat, Crișana, Maramureș și nord-vestul Transilvaniei unde în cursul nopții treptat se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ploaie, favorizând pe arii restrânse depunerile de polei.


În restul teritoriului cerul va fi temporar noros și vor fi precipitații slabe, predominant ninsori pe spații mici în Moldova și doar izolat, mixte posibil în celelalte zone. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vest, în nord-est și pe litoral, precum și la munte, cu viteze mai mari pe creste, unde temporar va spulbera zăpada. În zonele joase vor fi condiții de ceață, potrivit România Tv.

 


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

În București, vremea va fi rece dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade.

 

Miercuri, temperaturile vor fi în ușoară creștere

Pentru miercuri, valorile termice, în creștere ușoară față de intervalul precedent, vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice și va avea înnorări temporare în rest. Se vor semnala precipitații slabe, local sub formă de ninsoare la munte și mixte în Maramureș, pe spații restrânse în Crișana, Transilvania și Moldova, unde în primele ore ale intervalului vor favoriza depunerile de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane înalte, unde va spulbera zăpada, dar local și temporar, ziua și în regiunile sudice și sud-estice. Noaptea în zonele joase izolat se va semnala ceață. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 9 grade, iar minimele între -4 și 3 grade.

În București, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Astăzi (n.r.- marți), vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 8 grade, iar cele minime, în general, între -7 și 0 grade. În regiunile intracarpatice și la munte vor fi înnorări, iar local și temporar va mai ninge; excepție...

Preluat de la EVZ