“Avioanele israeliene au vizat regiunea Jamraya, situată în apropiere de Damasc și unde se află un centru de cercetare științifică și depozite de arme ale regimului și aliaților săi”, a declarat directorul OSDO, Rami Abdel Rahmane. Ținta exactă nu a fost identificată până în prezent.


Astfel, la Damasc, corespondentul AFP a auzit mai multe explozii puternice. “Apărarea noastră aeriană a blocat un atac cu rachete israeliene asupra uneia din pozițiile noastre din provincia Damasc și a atins trei dintre țintele sale”, au raportat media siriene de stat, potrivit agerpres.ro.

Sâmbătă, potrivit OSDO, rachete presupuse israeliene au vizat “poziții ale regimului sirian și ale aliaților acestuia” la sud-vest de Damasc și explozii puternice au fost auzite până în capitală.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Apărarea aeriană a armatei siriene a interceptat și distrus două rachete israeliene vizând “o poziție militară” din provincia Damasc, a informat agenția oficială Sana.

Contactat de AFP, un purtător de cuvânt al armatei israeliene a refuzat orice comentariu.

De la declanșarea războiului din Siria în 2011, Israelul urmărește cu mare atenție evoluția situației de la vecinul său. Statul evreu se ferește să fie aspirat în conflict, lovind punctual poziții ale regimului sirian sau convoaie de arme cu destinația Hezbollah, în funcție de ceea ce prezintă interesele sale.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
'Avioanele israeliene au vizat regiunea Jamraya, situată în apropiere de Damasc și unde se află un centru de cercetare științifică și depozite de arme ale regimului și aliaților săi', a declarat directorul OSDO, Rami Abdel Rahmane. Ținta exactă nu a fost identificată până în prezent. Astfel, la Damasc, corespondentul AFP...

Preluat de la EVZ