Anunțul a fost făcut marți, în timpul conferinșei de presă săptămânale. După ce a făcut un sondaj public pe Facebook privind părerea timișorenilor în legătură cu serviciile oferite de fosta Regie Autonomă de Transport Timișoara, actualmente transformată în societate pe acțiuni, primarul Nicolae Robu a anunțat că pe viitor transportul în comun va fi transformat radical, crescându-se standardele.


”Vreau ca pentru 2021 (când Timișoara va fi Capitalăn Europeană a Culturii), să avem un sistem de transport în comun excelent și îl vom avea. (…) Nu s-a făcut 50 de ani mai nimic și acum a trebuit să fac în forță. Noi vom introduce în curând plata de pe telefon și numai de pe telefon și pentru transportul în comun. Nu ne mai complicăm cu alte subsisteme, cu alte variante, este epoca telefoanelor multifuncționale, că ele nu sunt telefoane de fapt, sunt telefoane inteligente, care vor avea tot mai multă ultilizare și se pretează foarte bine să fie folosite pentru plata transportului în comun”, a dezvăluit edilul în timopul conferinței de presă.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Conform primarului, ”problema va fi rezolvată” până la mijlocul anului viitor. ”Asta înseamnă că nu vom mai ține chioșcuri unde să se vândă bilete, vom avea un sistem care va permite plata cu telefonul și plata cu cardul bancar, de pe care se va putea plăti și online”, a mai declarat Nicolae Robu. (Foto: Adrian Pîclișan)
 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
Anunțul a fost făcut marți, în timpul conferinșei de presă săptămânale. După ce a făcut un sondaj public pe Facebook privind părerea timișorenilor în legătură cu serviciile oferite de fosta Regie Autonomă de Transport Timișoara, actualmente transformată în societate pe acțiuni, primarul Nicolae Robu a anunțat că pe viitor...

Preluat de la EVZ