Simona Halep (26 de ani) nu se află pe primul loc doar în clasamentul WTA, ci și în topul celor mai de succes femei din România. De asemenea, Revista Capital a inclus-o pe Halep în Top 300 cei mai bogați români, cu o avere estimată la peste 20 de milioane de euro.

Simona a fost declarată pentru prima oară cea mai de succes femeie din România, la finalul unui sezon de vis! Halep a urcat pe locul 1 în ierarhia Asociației Tenisului Feminin (WTA), dar constănțeanca a îndeplinit și alte criterii importante.

Simona a adunat 460 de puncte în clasamentul întocmit de Revista Capital, după ce au fost luate în calcul realizările din ultimele 12 luni (cel mai mare punctaj), notorietatea, cariera, proiectele de responsabilitate socială și situația materială a femeilor. Pe locul al doilea se află comisarul european Corina Crețu (415 puncte), iar antreprenoarea Anca Vlad completează podiumul cu 405 puncte.

Premiul acordat Simonei este cu atât mai valoros cu cât sportiva a concurat cu femei care excelează în domenii precum antreprenoriat, CEO, politică și administrație publică, avocatură, consultanță, marketing și PR, știință-artă-cultură, jurnalism-vedete și implicare socială.

Topul femeilor de succes și-a schimbat structura în acest an, iar cele 100 de personalități au fost împărțite în 10 categorii profesionale. Surprinzător este că Halep a apărut și în Top 300 cei mai bogați români, ocupând ultima poziție în clasamentul condus de Ion Țiriac (1,8 miliarde de euro). Tenismena a adunat între 20 și 22 de milioane de euro din premii și contracte de publicitate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/simona-halep-desemnata-cea-mai-de-succes-femeie-din-romania-44777.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/simona-halep-desemnata-cea-mai-de-succes-femeie-din-romania-44777-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv