Dezvăluirea făcută în cartea sa, „Ascensiunea lui Trump”, a dezamăgit lumea medicală și a stârnit serioase semne de întrebare, în legătură cu dispozitivul contraceptiv, despre care se spunea că este în proproție de 99,9% sigur.


Acest lucru a determinat un celebru ginecolog să studieze problema din punct de vedere medical. Concluzia lui a fost că „Donald Trump, reședintele nostru, are o super-spermă, capabilă să depășească instrumentul contraceptiv”.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Pe de altă parte, medicul canadian Jen Gunter scrie pe blocul său că unele astfel de dispozitive contraceptive au o rată de eșec mai mare decât altele, dar că „vorbim de rate de eșec de două procente”

Șansele ca Ivana să conceapă trei copii folosind acel dispozitiv de contracepție ar fi de 0,0008%

Ivana, o femeie de afaceri de origini ceho-americane și model de carieră a fost soția lui Donald Trump din 1977 până în 1992. Cuplu a avut trei copii: Ivanka, Donald Jr. și Eric.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Dezvăluirea făcută în cartea sa, „Ascensiunea lui Trump”, a dezamăgit lumea medicală și a stârnit serioase semne de întrebare, în legătură cu dispozitivul contraceptiv, despre care se spunea că este în proproție de 99,9% sigur. Acest lucru a determinat un celebru ginecolog să studieze problema din punct de vedere medical....

Preluat de la EVZ