Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a precizat că trupul neînsuflețit al Regelui Mihai va fi adus în țară cu un avion militar, acesta menționând că atât MApN cât și MAI se vor implica în buna desfășurare a ceremoniilor legate de înmormântarea fostului suveran.

“Trupul neînsuflețit al Regelui Mihai va fi adus în țară cu un avion aparținând ministerului Apărării, dar acest lucru nu se va întâmpla astăzi (marți, n.r.). Atât ministerul Apărării, cât și ministerul de Interne, se vor implica în ceremoniile care vor avea loc. Detaliile ceremoniilor urmează a fi anunțate întâi de Casa Regală”, a spus Fifor pentru Mediafax.

Regele Mihai a încetat din viața, astăzi, la ora 13.00, la reședința sa din Elveția, a anunțat Casa Regală a României.

În această seară, la ora 19.00, Custodele Coroanei va face o declarație de presă.

Trupul Regelui va fi depus în Holul de Onoare al Castelului Peleș iar slujba de înmormântare va avea loc la Curtea de Argeș, în noua Catedrală, se spune într-un comunicat al Casei Regale.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/trupul-neinsufletit-al-regelui-mihai-va-fi-adus-in-tara-cu-un-avion-militar-44787.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/trupul-neinsufletit-al-regelui-mihai-va-fi-adus-in-tara-cu-un-avion-militar-44787-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv