O femeie a murit și alte patru persoane sunt rănite, între care un copil de doi ani, după ce mașina în care se aflau s-a izbit, miercuri seara, de gardul unei case, pe DN13 E, în județul Covasna.

Potrivit Poliției Covasna, accidentul de pe DN13 E, din zona localității Câmpu Frumos, s-ar fi produs din cauza vitezei.

”Accidentul s-a soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor patru persoane printre care și un minor. Din cercetările efectuate până în acest moment s-a stabilit că viteza neadaptată la condițiile de drum ar fi fost cauza producerii evenimentului. Un autoturism a lovit gardul unui imobil”, potrivit Poliției Covasna.

De asemenea, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Covasna au declarat că în accident a murit o femeie, iar un copil de aproximativ doi ani a fost transportat de SMURD la UPU Sfântu Gheorghe.

Un bărbat și o femeie au fost transportați la spital cu ambulanțe.

Până la efectuarea tuturor cercetărilor traficul s-a desfășurat cu restricții de viteză.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-grav-un-mort-si-patru-raniti-dupa-ce-masina-in-care-se-aflau-a-intrat-in-gardul-unei-case-44844.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-grav-un-mort-si-patru-raniti-dupa-ce-masina-in-care-se-aflau-a-intrat-in-gardul-unei-case-44844-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv