Alexandru Huțuleac, bărbatul care l-a lovit cu o sabie pe un polițist în timpul perchezițiilor din Rădăuți, județul Suceava, a fost arestat preventiv, miercuri, acesta susținând în fața magistraților că i-a confundat pe oamenii legii cu niște rivali cu care avusese un conflict.

Magistrații Tribunalului Suceava au decis ca Alexandru Huțuleac, agresorul polițistului rănit grav marți dimineața să fie arestat preventiv pentru tentativă de ultraj și omor.

În timp ce era dus în sala de judecată Alexandru Huțuleac a declarat jurnaliștilor că regretă ceea ce s-a întâmplat.

“Regret nespus ce s-a întâmplat și mă rog non-stop ca domnul polițist să fie bine”, a spus Alexandru Huțuleac.

La ieșirea din sala de judecată, după mai bine de trei ore de audieri, avocatul lui Alexandru Huțuleac, Tudor Sălăjanu, a declarat că Huțuleac i-a confundat pe polițiști cu câțiva rivali cu care avusese conflicte în urmă cu câteva zile.

Conform acestuia, Alexandru Huțuleac se afla în locuință împreună cu soția și copilul minor și dormeau în momentul în care a avut loc descinderea mascaților. Avocatul spune că Alexandru Huțuleac nu a auzit somația polițiștilor și s-a trezit abia după ce aceștia au pătruns în locuință.

Speriat că ar putea fi rivalii săi, Alexandru Huțuleac a încercat să se apere cu o sabie pe care o avea la îndemână, în locuință fiind întuneric.

Primul care a intrat în imobil, polițistul Dan Ciprian Sfichi a fost a fost lovit în cap cu sabie artizanală.

Polițistul nu purta casa de protecție, leziunile suferite fiind extrem de grave.

În urma incidentului, polițistul, Dan Ciprian Sfichi, în vârstă de 35 de ani, a fost rănit grav, fiind transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași unde a fost operat de două ori, însă pronosticul este extrem de rezervat.

Polițistul a fost chemat la muncă în afara orelor de program, pentru a asista la percheziția desfășurată marți dimineața pe teritoriul orașului Rădăuți într-un dosar de trafic cu substanțe etnobotanice.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/barbatul-care-a-lovit-cu-sabia-in-cap-un-pilitist-arestat-sustine-ca-a-confundat-fortele-de-interventie-cu-cativa-rivali-44845.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/barbatul-care-a-lovit-cu-sabia-in-cap-un-pilitist-arestat-sustine-ca-a-confundat-fortele-de-interventie-cu-cativa-rivali-44845-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv