Guvernul a suplimentat, azi, cu 43.000 de lei, bugetul MAE pentru funeraliile organizate în memoria Regelui Mihai, banii fiind necesari doar pentru deschiderea salonului oficial al Aeroportului Otopeni, celelalte ministere având deja bugetate fondurile necesare, potrivit unor surse politice.

Cei 43.000 de lei, din Fondul de rezervă al Guvernului, sunt alocați doar pentru deschiderea salonului oficial de la Aeroportul Otopeni, pentru șefii de stat și de Guvern, precum și reprezentanții unor familii regale, care vor veni la funeralii, potrivit unor surse politice.

Banii s-au dat având în vedere estimarea Casei Regale, potrivit căreia vor veni în România aproximativ 100 de personalități.

Conform surselor citate, suma de 43.000 de lei nu reprezintă totalul fondurilor destinate funeraliilor, în condițiile în care celelalte contribuții ale MApN, MAI, etc sunt deja în bugetele acestor ministere.

Până în prezent nu există o sumă estimată a funeraliilor Regelui Mihai.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/bugetul-mae-majorat-pentru-deschiderea-salonului-oficial-de-la-otopeni-pentru-funeraliile-regelui-44828.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/bugetul-mae-majorat-pentru-deschiderea-salonului-oficial-de-la-otopeni-pentru-funeraliile-regelui-44828-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv