UPDATE 3: Deputatul PSD Gabriel Vlase, care prezidează ședința plenului Camerei, a cerut reluarea lucrărilor, dar cei de la USR protestează în continuare la prezidiu.


UPDATE 2: Chichărău s-a dus la băncile deputaților PSD din Comisia juridică pentru a-i întreba de ce se grăbesc atât de tare cu Legile Justiției. La ședința de plen, de miercuri, a venit și liderul grupului senatorilor PSD, Șerban Nicolae, care le-a spus parlamentarilor USR să demisioneze, dacă sunt nemulțumiți de procedură.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

UPDATE 1: Deputatul USR, Cosette Chichirău, a început să transmită live pe contul de Facebook ședința de plen. 

„Mi-au tăiat microfonul în Plen, așa că am făcut LIVE să vă arăt ce se întamplă în ziua în care Justiția din România este pusă în buzunarul lui Dragnea și a hoților din PSD! Mai bine de 2.400 de oameni m-au urmărit, continui transmisiunea imediat ce se reia votul pe cele 800 de amendamente ale USR”, a scris Chichirău, într-o postare pe Facebook.

Totodată ea i-a îndemnat pe români să iasă în stradă, în semn de protest. 

„Dacă noi nu reuşim, în Parlament, pe procedură, fără violenţă, trebuie să ieşim în stradă să apărăm justiţia. Mor oameni în spitale, copiii sunt analfabeţi, justiţia este ultima redută şi o pierdem şi pe asta. Vedeţi ce se întâmplă aici. Trebuie să salvăm ultima fărâmă de democraţie.Diseară vom veni cu voi, în stradă, dacă nu putem să oprim lucrările. Am făcut tot ce am putut face, facem în continuare tot ce putem. Vă rog din inimă: Veniţi cu noi să apărăm justiţia din România!”, a argumentat Chichirău.


Unul dintre deputații USR, Ion Stelian, membru în Comisia specială privind Legile Justiției a adus cu o portavoce la tribuna de plen a Camerei, după ce deputatul PSD Gabriel Vlase, care prezidează ședința i-a tăiat acestuia microfonul. În timpul acesta, alți parlamentari USR scandează împotriva adoptării modificărilor la Legea 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
UPDATE 3: Deputatul PSD Gabriel Vlase, care prezidează ședința plenului Camerei, a cerut reluarea lucrărilor, dar cei de la USR protestează în continuare la prezidiu. UPDATE 2: Chichărău s-a dus la băncile deputaților PSD din Comisia juridică pentru a-i întreba de ce se grăbesc atât de tare cu Legile Justiției. La ședința de plen,...

Preluat de la EVZ