Prezent și el în studioul Antenei 3, Codrin Ștefănescu a precizat că premierul Tudose știe despre asceste lucruri și că a dispus control, urmând să ia măsuri.


”INCREDIBIL!!!! INIMAGINABIL!!!
Astazi la audierile din Comisia economică a Senatului, ministrul economiei, Gheorghe Simon, confirma jaful pastorit de Agenția Națională a Resurselor Minerale!


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Am aflat că sunt societăți comerciale care n-au plătit NICIODATA, rețineți NICIODATA, niciun leu redevență Statului Roman, deși exploatează resurse de peste 20 de ani!!!  Angajații Statului n-au urmărit, și când au urmărit și au constat că nu plătesc, nu le-au retras licentele și nici nu s-au preocupat de recuperarea datoriilor!

Am solicitat de urgență conducerii nou instalate a ANRM sa recupereze de urgență sumele datorate Statului român și să prezinte un raport detaliat al situației.
S-a tot vorbit de jaf in tara, dar așa ceva, de atâția ani, cu complicitatea autorităților Statului, eu nu mi-am imaginat!!!
Apropo, n-ar trebui sa intervină și alte organe ale Statului??” a scris Daniel Zamfir pe Facebook.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Prezent și el în studioul Antenei 3, Codrin Ștefănescu a precizat că premierul Tudose știe despre asceste lucruri și că a dispus control, urmând să ia măsuri. ”INCREDIBIL!!!! INIMAGINABIL!!! Astazi la audierile din Comisia economică a Senatului, ministrul economiei, Gheorghe Simon, confirma jaful pastorit de Agenția Națională a Resurselor Minerale! ACUM poți...

Preluat de la EVZ