Acele femei curajoase care au dezvăluit și au ajutat la aducerea în presă a cazul  Harvey Weinstein și susținătorii, mai mult sau mai puțin cunoscuți ai hashtagul #Metoo au fost desemnați, la modul generic, ”Personalitatea Anului 2017”.


Dezvăluiri au provocat un imens scandal la Hollywood. Unul dintre cei mai cunoscuţi producători din cetatea filmului, Harvey Weinstein, a fost acuzat până acum de peste 100 de femei că le-a agresat sexual.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Un alt caz răsunător este cel al actorului Kevin Spacey. De două ori câştigător al premiului Oscar, el a fost nevoit să se retragă din viaţa publică după ce mai mulţi bărbaţi l-au acuzat de hărţuire sexuală.
Acest scandal nu s-a limitat la lumea filmului. Dezvăluiri despre un astfel de comportament sexual agresiv au fost făcute şi la adresa membrilor Parlamentelor din țări ca Statele Unite, Marea Britanie și Franţa.

Reamintim că  Donald Trump, a fost câştigătorul desemnat de revista americană Time personalitatea anului 2016.

“Hashtagul #MeToo hashtag a fost creat cu mai mult de un deceniu în urmă, dar și-a dobândit notorietatea planetară în ultimele luni, după ce câteva celebrități din lumea showbizului, precum producătorul Harvey Weinstein, actorul Kevin Spacey sau prezentatorul TV Matt Lauer au fost demascați pentru abuzurile sexuale”, notează realitatea.net.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Acele femei curajoase care au dezvăluit și au ajutat la aducerea în presă a cazul  Harvey Weinstein și susținătorii, mai mult sau mai puțin cunoscuți ai hashtagul #Metoo au fost desemnați, la modul generic, ''Personalitatea Anului 2017''. Dezvăluiri au provocat un imens scandal la Hollywood. Unul dintre cei mai cunoscuţi...

Preluat de la EVZ