“Am avut o relație tensionată, de azi relația este calmă”, a spus Firea, după o întâlnire cu premierul Tudose pe tema bugetului de stat al României pe anul 2018. Potrivit acesteia, discuția la care a participat și președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut scopul ca toate părțile implicate să se asigure că proiectele pentru bucureșteni nu vor fi sabotate de Guvern prin blocarea fondurilor.


Firea a spus că, în plus, a avut și o discuție privată cu Tudose despre evenimentele din ultimele zile, când premierul a criticat-o pentru decizia organizării unui târg de Crăciun în Piața Victoriei.

Cu privire la afirmația ei că Tudose pare că vrea să preia PSD, Firea a zis că atât Tudose cât și ea au foarte multă treabă la Guvern, respectiv la Primărie, în timp ce PSD are un președinte.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Primarul a adăugat că asta nu înseamnă că se „șterge cu buretele” tot ce s-a întâmplat.

Stenograme

Stenogramele unor discuții private pe care PSD-iștii le-au purtat pe rețeaua WhatsApp au „transpirat” recent în presă „Dvs aveţi agendă şi program paralele faţă de din ce în ce mai mulţi dintre noi”, l-a acuzat Firea pe Tudose pe WhatsApp, într-o discuție din 30 noiembrie, care a apărut în presă. “Verticalitatea voastră stă în târgul din Piaţa Victoriei?!?”, i-a răspuns premierul. “Dacă imaginea Dvs este mai importantă decât această ţară, atunci nu vă doresc succes, Domnule Prim-Ministru!”, a replicat Firea. 

„Dl Iohannis este în campanie electorală pt prezidenţiale, iar Dvs sunteţi în campanie electorală pentru preluarea PSD. Nu negaţi, este inutil, o ştiu şi o simt din ce în ce mai mulţi colegi”, a mai scris Firea pe WhatsApp.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
'Am avut o relație tensionată, de azi relația este calmă', a spus Firea, după o întâlnire cu premierul Tudose pe tema bugetului de stat al României pe anul 2018. Potrivit acesteia, discuția la care a participat și președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut scopul ca toate părțile implicate să...

Preluat de la EVZ