„Ce s-a întâmplat astăzi în şedinţa Parlamentului României arată ce se întâmplă într-o ţară când o persoană cu probleme penale conduce România. Liviu Dragnea şi PSD sacrifică tot, orice principiu parlamentar. S-a ajuns la declaraţii de modul: nu putem avea dezbateri pe o lege despre funcţionarea Justiţiei şi s-a refuzat în mod incredibil dezbaterea sub pretextul că chestiunile de procedură au consumat tot timpul şi, vezi Doamne, nu mai putem dezbate. (…) Este un abuz fără precedent pentru că întregul Guvern şi întreaga majoritate nu fac altceva decât să funcţioneze ca o casă de avocatură pentru Liviu Dragnea”, a afirmat Barna, după ce deputaţii Uniunii au protestat la Tribuna Camerei, înarmați cu hârtii pe care scria “Hoţii”, informează Agerpres.


De asemenea, Barna a sublinat că această ședință nu ar fi trebuit să aibă loc în contextul decesului regelui Mihai.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

„În acest moment delicat pentru România din cauza decesului regelui Mihai I, această şedinţă nu ar fi trebuit să aibă loc. Numai că lupta noastră şi manifestarea noastră de opoziţie s-a datorat faptului că exact asta sperau Liviu Dragnea şi PSD să se întâmple, ca oamenii decenţi să nu acţioneze. Am ajuns aici după 27 de ani ca România să fie condusă de o persoană cu probleme penale care să impună agenda publică, tocmai pentru că oamenii decenţi mereu s-au retras şi mereu au considerat: nu se face, hai să fim simţiţi, hai să nu arătăm. Şi în felul asta, infractorii şi persoanele condamnate au ajuns să ne conducă. Lucrul asta nu poate să mai continue şi asta este ceea ce a exemplificat USR astăzi: când abuzul este unul evident, trebuie să acţionăm ferm”, a mai declarat liderul USR.

Președintele USR a subliniat că deputaţii USR au citit, în plenul Camerei, amendamente şi argumente, în timp ce preşedintele de şedinţă şi PSD au votat „numere marginale”.

 „Despre asta vorbim, despre o falsă dezbatere, o dezbatere inexistentă, despre argumente. Cam asta este România în momentul ăsta în Parlament’, a  mai adăugat liderul USR.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
„Ce s-a întâmplat astăzi în şedinţa Parlamentului României arată ce se întâmplă într-o ţară când o persoană cu probleme penale conduce România. Liviu Dragnea şi PSD sacrifică tot, orice principiu parlamentar. S-a ajuns la declaraţii de modul: nu putem avea dezbateri pe o lege despre funcţionarea Justiţiei şi s-a...

Preluat de la EVZ