Pe 28 iulie a.c., polițiștii din Lugoj, în baza mandatului emis de Judecătoria Lugoj, au efectuat o percheziție la locuința unui bărbat de 38 de ani, din Lugoj.


În urma percheziției, polițiștii au descoperit la Nicolae Căldăraș două pistoale cu glonț, letale, și lea-u ridicat pentru verificări.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

”Din investigațiile și expertizele efectuate, polițiștii au constatat că cele două arme ar aparține unui alt bărbat, de 41 de ani”, arată oamenii legii.

Mai exact, pistoalele sunt ale lui Baloo, Costa Căldăraș pe numele său, care a apelat la Ionică Crețu, un tânăr de 20 de ani, ca să plaseze cele două arme în locuința respectivă, cu scopul de a induce in eroare organele judiciare.

”În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de nerespectarea regimului armelor și munitiilor și inducerea in eroare a organelor judiciare. Azi, 6 decembrie a.c., pe numele bărbatului de 41 de ani, magistrații au emis un mandat de arestare preventivă pe o perioada de 30 de zile, urmând a fi introdus în Arestul IPJ Timiș”, au mai transmis polițiștii.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Pe 28 iulie a.c., polițiștii din Lugoj, în baza mandatului emis de Judecătoria Lugoj, au efectuat o percheziție la locuința unui bărbat de 38 de ani, din Lugoj. În urma percheziției, polițiștii au descoperit la Nicolae Căldăraș două pistoale cu glonț, letale, și lea-u ridicat pentru verificări. ACUM poți vota pentru...

Preluat de la EVZ