Johnny Bobbitt Jr, în vârstă de 34 de ani, a sărit în ajutorul tinerei Kate McClure care rămăsese noaptea în pană de combustibil pe o autostradă din Philadelphia. El a ţinut să se asigure că aceasta se afla în siguranţă şi a parcurs pe jos două mile pentru a-i aduce benzină, scrie Agerpres, citând The Telegraph.


Vestea despre fapta sa bună s-a răspândit rapid după ce Kate McClure a iniţiat o campanie pe ”Gofundme”, o pagină de internet dedicată strângerii de fonduri pentru cauze nobile. Suma colectată a ajuns la incredibila valoare de 399.000 de dolari.
Fostul veteran de Marină, care a devenit persoană fără adăpost în urmă cu 18 luni, şi-a exprimat bucuria după ce şi-a cumpărat, săptămâna aceasta, o locuinţă cu o parte din banii din această campanie.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

”Mulţumesc tuturor, cu ajutorul lui Kate şi al lui Mark (prietenul ei – n.r.) am reuşit să achiziţionez ieri noua mea casă! este de nedescris şi se datorează susţinerii şi generozităţii pe care fiecare dintre voi a arătat-o. Voi continua să vă mulţumesc tuturor în fiecare zi până la sfârşitul zilelor”, a adăugat veteranul. Kate McClure a menţionat, la rândul său, că ”el nu va mai fi nevoit niciodată să îşi facă griji legat de un acoperiş deasupra capului”.

Pentru Johnny Bobbitt au fost de asemenea înfiinţate alte două fonduri, unul pentru ca bărbatul să aibă posibilitatea să încaseze un mic ”salariu” în fiecare an şi un ”fond de pensie care va fi investit inteligent de un consultant financiar”. Veteranul va obţine acces la cont ”într-o perioadă de timp agreată de el” şi a declarat că intenţionează să îşi cumpere o cabană şi o suprafaţă de pământ la ţară unde se va putea retrage.

 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Johnny Bobbitt Jr, în vârstă de 34 de ani, a sărit în ajutorul tinerei Kate McClure care rămăsese noaptea în pană de combustibil pe o autostradă din Philadelphia. El a ţinut să se asigure că aceasta se afla în siguranţă şi a parcurs pe jos două mile pentru a-i...

Preluat de la EVZ