În proclamaţia pentru ţară, principesa Margareta spune că va avea ca model exemplul regelui Mihai şi convingerea lui în destinul poporului român şi se declară convinsă că “românii vor rămâne iubitori de Coroană”. 


Redăm integral comunicatul transmis de Secretariatul Regal:

„Proclamația Custodelui Coroanei române către țară

Chemată a fi urmașa bunului Rege Mihai, care mi-a lăsat ca sfântă moștenire iubirea și credința față de România, voi continua munca și voi respecta legământul său. În eforturile pentru dezvoltarea și consolidarea țării, voi avea ca model exemplul părintelui nostru și convingerea lui în destinul poporului român.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Aduc adâncă recunoștință celor patru generații anterioare ale familiei mele, care au creat legătura între țară și Casa Regală. O sută cincizeci de ani care au adus României instituții moderne, dezvoltare, consolidare și deschidere către lume.

În lunga sa viață, al patrulea rege al României a găsit sprijin în credință, în speranță și în răbdare. În toate împrejurările, el a răspuns cu dreptate și, când a fost posibil, cu iertare. Sunt sigură că, în viitor, românii vor rămâne iubitori de Coroană, uniți în conștiință și  acțiune, pentru propășirea națională, în contextul Uniunii Europene și al Alianței Nord- Atlantice.

Cu emoție și onoare, cu simț al datoriei, ca bună româncă și Custode al Coroanei, îmi
închin viața și munca națiunii noastre și românilor de pe tot Pământul.
Așa să ne ajute Dumnezeu!

Margareta,
Custodele Coroanei române”.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
În proclamaţia pentru ţară, principesa Margareta spune că va avea ca model exemplul regelui Mihai şi convingerea lui în destinul poporului român şi se declară convinsă că 'românii vor rămâne iubitori de Coroană'.  Redăm integral comunicatul transmis de Secretariatul Regal:„Proclamația Custodelui Coroanei române către țară Chemată a fi urmașa bunului Rege Mihai,...

Preluat de la EVZ