Șerban Nicolae a numit-o pe Cosette Chichirău „proastă” spunându-i că „penală este mama care v-a făcut așa nesimțită”


Deputatul USR înregistra ceea ce se întâmplă în plen, când l-a numit „penal” pe Șerban Nicolae. Acesta a luat imediat foc și a început să o jignească pe Cosette Chichirău folosind un limbaj greu de imaginat în Parlamentul României.

”Cum sunt eu penal, ce am furat eu? Penală este mama care v-a făcut așa nesimțită! Dumneata nu ai nicio meserie, nu-ți este rușine să primești banii ăștia nemunciți? Leafa mărită îți place, nu?


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Nu vă hliziți fasolea așa la mine! Vă rog frumos, nu mai râdeți, că este o imagine dezolantă. Căutați un coleg alfabetizat, care a terminat două clase și să vă scrie o plângere penală la adresa mea, să vedeți ce am furat eu.

Dumneavoastră sunteți atât de proastă! CV-ul este în poze? Sunteţi atât de proastă încât e incredibil ce spuneţi. Demonstraţi că am fost eu şofer. Aveţi o poză? Poza e CV? Eu am o poză în care dvs faceţi sex anal. Ce să facem?”, a tunat Șerban Nicolae.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Șerban Nicolae a numit-o pe Cosette Chichirău „proastă” spunându-i că „penală este mama care v-a făcut așa nesimțită” Deputatul USR înregistra ceea ce se întâmplă în plen, când l-a numit „penal” pe Șerban Nicolae. Acesta a luat imediat foc și a început să o jignească pe Cosette Chichirău folosind un...

Preluat de la EVZ