Problema, cel puțin morală, ține de faptul că Ciprian Nistor este cel care a decis să inainteze divorțul. Și asta după ce a aflat că Laurette nu i-a fost fidelă.


Motivul pentru care Laurette pare să își dorească divorțul  ține strict de bani. Conform spynews, Laurette și Ciprian ar avea un contract semnat înainte de căsătorie și în care se stipulează faptul că fotomodelul rămâne cu o mică avere după despărțire. Lui Laurette, cunoscută ca o devoratoare de bărbați potenți financiari, îi rămâne apartamentul pe care l-a cumpărat și la care a fost ajutată, din plin, cu bani de la Ciprian Nistor, precum și cu alte ”mici” cadouri pe care i le-a făcut de-a lungul celor 9 luni de mariaj. Adică bijuterii, mașina și alte nimicuri care se ridică, spun sursele noastre, la câteva zeci de mii de euro, susține sursa menționată.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Ciprian Nistor o acuză pe Laurette că i-ar fi fost infidelă. Mai mult decât atât, el susține că are dovezi, puse la dispoziție de o societate de detectivi, în care fotomodelul l-ar fi înșelat pe actualul deținut din Penitenciarul Gherla. ”În ultima perioadă de timp, între noi, soţii, au apărut neînţelegeri, fapt ce a generat şi întreţinut o stare tensionată, generată de pârâtă, care a profitat de atitudinea mea permisivă și de starea de deținere în care mă aflu, pentru a întreține cu diverse persoane relații extraconjugale, unele contra cost, existând probe certe în acest sens”, scrie în cererea de divorț care va fi depusă de Ciprian Nistor. ”Nu comentez în niciun fel. Abia aștept să divorțez!”,  a afirmat Laurette.

Anul acesta, pe 21 februarie, Laurette Atindehou şi afaceristul Ciprian Nistor spuneau „Da” în Penitenciarul Jilava, unde bărbatul era închis la acea vreme pentru o evaziune de 3 milioane de euro. De atunci însă lucruruile s-au schimbat. El a fost condamnat, definitiv, la 15 ani de închisoare, mutat la Penitenciarul Gherla, iar situația dintre cei doi tineri însurăței a devenit critică. 


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Problema, cel puțin morală, ține de faptul că Ciprian Nistor este cel care a decis să inainteze divorțul. Și asta după ce a aflat că Laurette nu i-a fost fidelă. Motivul pentru care Laurette pare să își dorească divorțul  ține strict de bani. Conform spynews, Laurette și Ciprian ar avea...

Preluat de la EVZ