Concret, surse din anturajul celor doi, citate de Spynews.ro, spun că în urmă cu doar câteva zile, Laura Dincă și Cristian Boureanu au hotărât ca anul viitor să fie anul în care își vor face jurămintele de căsătorie, cei doi urmând să încheie actele unei căsnicii civile, dar să facă o cununie religioasă, la mijlocul lunii iulie.  


În plus, aceleași surse spun că atunci când politicianu va fi achitat sau, măcar, va scăpa de o condamnare cu executare în procesele pe care le are, nu ar fi exclus să asistăm și la momentul în care vor deveni părinți. ”Laura își dorește să devină mamă, iar lui Cristian îi surâde ideea de a deveni, din nou, tată”. 


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Boureanu, acuzat de ultraj 

Cristian Boureanu este acuzat de ultraj, după ce în vara a lovit un agent de circulaţie care oprise mașina în care se afla. A fost arestat aproape două luni înainte de a fi plasat sub control judiciar.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Concret, surse din anturajul celor doi, citate de Spynews.ro, spun că în urmă cu doar câteva zile, Laura Dincă și Cristian Boureanu au hotărât ca anul viitor să fie anul în care își vor face jurămintele de căsătorie, cei doi urmând să încheie actele unei căsnicii civile, dar să...

Preluat de la EVZ