În zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, mai ales la altitudini mari, vor fi precipitații predominat sub formă de ninsoare și se va mai depune strat de zăpadă.


Luni vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării

 


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Astăzi (n.r.-luni, vremea se va încălzi din nou în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil în sud și sud-est, dar va avea înnorări în restul teritoriului. Vor fi precipitații slabe ce vor favoriza depunerile de polei, sub formă de ploaie în nord și nord-vest și mixte în Munții Apuseni și în nordul Carpaților Orientali. Vântul va prezenta intensificări la munte, mai ales pe creste, unde vitezele vor depăși 70 km/h, dar local și în regiunile vestice cu rafale de 50…55 km/h, în timp ce în restul zonelor va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate în est și în centru. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 12 grade, iar cele minime între -6…-5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 8…9 grade în Dealurile Banatului. Pe arii restrânse va fi ceață.

Și în București vremea se va încălzi, astfel că maxima termică va fi de 9…10 grade, iar minima de 0…1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Și marți ne vom bucura de vreme frumoasă

Și pentru ziua de marți vremea va fi în general frumoasă și va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii decembrie în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopții în vestul extrem și în nord-vest unde local va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, cu precădere în masivele nordice, dar local și în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 și 16 grade, iar cele minime între -2 și 8 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali. Se va semnala ceață, în orele dimineții cu precădere în depresiuni și în sudul Olteniei, iar noaptea cu caracter local în sud, centru și est.

În București, vremea va fi predominant frumoasă și va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii decembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. În a doua parte a nopții va fi ceață.

Loading…

rootstireaActualitate/EsentialSocial
În zona Munților Apuseni și în nordul Carpaților Orientali, mai ales la altitudini mari, vor fi precipitații predominat sub formă de ninsoare și se va mai depune strat de zăpadă. Luni vremea se va încălzi în cea mai mare parte a țării   ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE...

Preluat de la EVZ