O anchetă declanșată, pentru ucidere din culpă, de Poliția Municipiului Piatra Neamț și de Colegiul Medicilor este în plină desfășurare pentru a se afla cine este de vină pentru moartea unei tinere mame, în vârstă de 23 de ani care a încetat din viață la 30 de ore după ce a născut, normal, o fetiță sănătoasă. Nici până astăzi, legiștii nu s-au pronunțat asupra cauzei morții tinerei, deși a trecut o săptămână de la înmormântarea acesteia, pe 4 decembrie. Motivul: se așteaptă rezultatul analizelor histopatologice. Medicii spitalului Județean Piatra Neamț susțin, însă, că tânăra a murit din cauza unei insuficiențe cardiace.


Ultimele clipe din viața tinerei

Ana Geanina Sechel a încetat din viață la Spitalul din Piatra Neamț, pe 30 noiembrie. Cu ajutorul colegilor de la Mesagerul de Neamț, am intrat în posesia ultimelor mesaje schimbate pe telefonul mobil cu soțul și cu o prietenă de-ale ei, care arată că tânăra a așteptat, timp de cel puțin trei ore, un medic cardiolog, deoarece avea pulsul extrem de ridicat. „Adu-mi urgent propanolol de 40(…) Aveam pulsul 212, puiu și m-au pus pe aparate acum (…) nu avea spitalul și a zis Rugină (Dr. Cosmin Rugină, ginecologul care a supravegheat-o n.r.) să îmi aduci urgent”, este unul dintre mesajele transmise soțului său, Cătălin, în ziua morții, la ora 17.08, de Geanina Sechel, care adaugă că, normal, ar fi trebuit să aibă pulsul „între 70-80”. La aceeași oră, tânăra mamă adăuga că „aștept un cardiolog să mă vadă”. Într- o discuție la ora 18.33, tânăra mamă îi transmitea soțului că pulsul a scăzut sub 160, „numai că nu mai vine odată doctorița asta să vadă și stau înțepenită în pat cu aparatele pe mine”. La ora 19.02, Geanina îi transmitea unei prietene: „Nu mai vine o doctoriță să mă vadă. Stau aici ca proasta după ea”. La ora 21.59 soțul a adăugat: „Puiu, dacă dormi da-mi sms când te trezești. Eu mă pun să dorm. Noapte bună. Te pup și te iubesc!”. N-avea de unde să știe soțul că, la acea oră, medicii o resuscitau pe Genina care avea să moară la scurt timp.


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Ce spun medicii că s-a întâmplat

Medicii au vorbit despre cum Ana Geanina Sechel a venit să nască la maternitatea din Piatra Neamț, ea fiind de loc din Bârgăuani. Doctorii spun că, la internare, în dimineața de 28 noiembrie, femeia avea o stare generală bună, sarcina era la 40 de săptămâni și 6 zile, dar fără contracții. În cadrul unei conferințe de presă, doctorii au încercat să lămurească misterul acestei morți suspecte. Dr. Cosmin Rugină, cel care a supravegheat- o la cabinetul său privat, din săptămâna 10-11 de sarcină susține că a depistat-o cu un puls crescut, un „puls relativ normal în sarcină”.

Loading…

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/chat.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/chat-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
O anchetă declanșată, pentru ucidere din culpă, de Poliția Municipiului Piatra Neamț și de Colegiul Medicilor este în plină desfășurare pentru a se afla cine este de vină pentru moartea unei tinere mame, în vârstă de 23 de ani care a încetat din viață la 30 de ore după...

Preluat de la EVZ