Cazul a fost făcut public în gazetaromaneasca.com, fiind unul de notorietate, datorită despăgubirilor mari acordate. Desi bârlădeanul se afla pe stradă, conform declaratiilor date de carabinieri si potrivit analizelor, în comă alcoolică, judecătorul a stabilit că vinovat de accident este şoferul masinii. Este o sumă uriasă obţinută de avocatul românului, Gianluca Trabalza din Foligno, ţinând cont că nici în cazul accidentelor soldate cu persoane decedate nu s-au mai obtinut asemenea sume. Bârlădeanul care a obţinut despăgubirile record, se fereşte să dea declaraţii, pentru că îi este frică că va fi jefuit!


Era în comă etilică


ACUM poți vota pentru TOPURILE EvZ. POLITICIENII și EVENIMENTELE anului 2017

Conform site-ului gazetaromaneasca.com, accidentul a avut loc în data de 23 ianuarie 2012, în jurul orei 22.30, pe teritoriul localităţii Sant-Angelo Romano. Bârlădeanul C.T., în vârstă de 38 de ani la acea dată, trecea strada prin loc nemarcat. A fost lovit de o maşină Renault, condusă de o femeie, D.S., care l-a luat în plin pe parbriz, apoi l-a aruncat pe asfalt. Femeia a chemat imediat ambulanţa şi politia, dând şi primul ajutor accidentatului. Carabinierii au stabilit că vina este în totalitate a conducătorului auto, deşi victima a încercat să treacă strada printr-un loc nepermis, fără marcaje de trecere de pietoni. Mai mult de atât, personalul medical de pe ambulantă a declarat că românul se afla în comă etilică. Consecintele accidentului: leziuni foarte grave care au cauzat invaliditate permanentă (70%) pentru 360 de zile. Diagnosticul dat de medici: „Traumatism cranio-cerebral cu daune axonale difuze, hemipareza facio-branhio-femurala de grad mediu pe partea non-dominantă a corpului. Epilepsie cu crize controlate medicamentos. Sindromul cognitiv-comportamental apreciabil (caracterzat prin deficit de atentie, deficit de memorie, încetinirea ritmului ideatic si de capacitate, tulburări de comportament, agresivitate, iritabilitate) cu fractura în regiunea retro-zigomatică stânga si traheotomie.”

Sentinţă şocantă

Cazul a fost preluat de avocatul Gianluca Trabalza, care a reusit după cinci ani să obtină din partea societătii de asigurări (Vittoria Assigurazioni SpA) despăgubiri în valoare de peste un milion de euro (1.048.768,56 euro), plus ulterioare dobânzi datorate întârzierilor de plată cauzate de societatea asiguratoare. Asistenta dată de avocat a fost completă, în plus, avocatul italian a reusit să obtină pentru român şi o pensie permanentă de 800 euro, mai scrie gazetaromaneasca.com.


Loading…

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Cazul a fost făcut public în gazetaromaneasca.com, fiind unul de notorietate, datorită despăgubirilor mari acordate. Desi bârlădeanul se afla pe stradă, conform declaratiilor date de carabinieri si potrivit analizelor, în comă alcoolică, judecătorul a stabilit că vinovat de accident este şoferul masinii. Este o sumă uriasă obţinută de avocatul românului, Gianluca Trabalza...

Preluat de la EVZ