O greșeală l-a costat viața pe un tânăr de 19 ani. Mihai Cîrstei, în vârstă de 19 ani, se întorcea acasă, când, angajat într-o depășire riscantă, a intrat cu BMW-ul pe care îl conducea într-un TIR care circulă pe sensul opus.

Autoturismul a intrat sub autotren, echipajul de descarcerare reușind să-l scoată cu greu pe tânărul prins între fiarele contorsionate.

Accidentul a avut loc pe drumul național 1B, pe raza localității prahovene Blejoi, aseară, în jurul orei 19:00. Aflat în stop cardio-respirator atunci când a fost urcat în ambulanță, Cîrstei a murit în drum spre spital.

Potrivit debraila.ro, tânărul, fost elev al Liceului cu Program Sportiv, a participat la numeroase competiții naționale de atletism, unde a și urcat pe podium. Cea mai recentă competiție a fost la începutul acestui an, când a făcut parte din lotul brăilean la faza finală a Campionatului Național de atletism pentru juniori I. În 2013, la Campionatul Național de juniori 3 la atletism, Cîrstei a obținut medalia de argint la proba 60 m plat.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-grav-o-greseala-l-a-costat-viata-pe-un-tanar-de-19-ani-a-intrat-cu-bmw-ul-intr-un-tir-video-45093.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/12/accident-grav-o-greseala-l-a-costat-viata-pe-un-tanar-de-19-ani-a-intrat-cu-bmw-ul-intr-un-tir-video-45093-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv